Skip to content

Jorden rundt med Jensen

Lucy og John Jensen
Lucy og John Jensen. Han stammer fra Sønderjylland og hed hed egentlig Johan

Mens jeg har arbejdet med bogen er jeg bogstaveligt talt kommet Jorden rundt med Jensen.

Det har selvfølgelig ikke været muligt at rejse alle de steder henne, hvor nogle med navnet Jensen har gjort sig bemærket.

Jorden rundt i researchen

Til gengæld har jeg haft kontakt til utallige venlige mennesker i forskellige lande, der har hjulpet mig med min research og med at skaffe materiale.

Her til morgen modtag jeg billedet, der følger med indlægget, fra en af de gode udenlandske mailvenner, jeg har fået i forbindelse med projektet. Sandra, som hun hedder, er meget engageret i at hjælpe mig med at skaffe oplysninger om den Jensen, hun kender til.

Jensen satte et aftryk

Han hedder John til fornavn, og det er ham, der på fotoet, sammen med sin kone Lucy. Han er født og døbt Johan Jensen i Sønderjylland og døde i USA, efter at have sat sig et mindre, men varigt aftryk på landkortet.

Mere får I ikke af den historie lige nu, der skal jo også være noget læse i Bogen om Jensen, når den udkommer.

Beretningen om John Jensen bliver også en del af foredraget Historier om Jensen, som jeg allerede fra efteråret er klar til at holde i foreninger, på højskoler, i oplysningsforbund og andre steder, hvor man har lyst til at høre et tankevækkende, oplysende og underholdende indslag.

 

Published inIkke kategoriseret